祝福のカンパネラ / Shukufuku no Campanella får premiere i Japan til juli og er baseret på voksen-computerspillet af næsten samme navn, Shukufuku no Campanella -la campanella della benedizione-.

Vi har ikke detaljerne om animeen endnu, men spillet foregår i en fantasy verden i en havneby der er kendt som “verdens skatkammer” fordi store rigdomme paserer gennem den. Byen er ved at forberede en speciel høst-festival for den mystiske energikilde kendt som Ēru da en “Dag af Stjerneskud” oplyser nattehimmelen. Leicester Maycraft er en ung tekniker der bor i byen som del af Oasis eventyrer-klanen. På “Dagen af Stjerneskud” landet et nær en fest som Leicester deltager i, og han leder efter den. Medens han leder dukker en pige op foran ham og siger “Du er min Papa”…

Traileren fanger både med musik og billeder den “klassiske” jrpg stemning godt, men personernes udseende sammen med mængden af piger i forhold til mandlige personer (eller person, i traileren ses kun en) viser tydeligt at den er baseret på et eroge. Som let underholdning med fantasy-smag ser den dog ok ud.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,