Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Trailer for kommende anime film: Redline

100331rl

100331rlStudio Madhouse har fremvist deres film Redline til flere filmfestivaller, men den er ikke udkommet udover det. Til Tokyo Anime Fair (TAF) blev der fremvist en ny trailer for den. Hovedmændende bag er kendt fra nogle af de mere eksperimenterende film de senere år, sekvenser i Animatrix og Trava, og filmen ser ud til at fortsætte dette – stilen er i hvert fald langt fra typisk anime.

Den handler om Red Line, der er det største ræs i universet og som kun finder sted hvert femte år. Man følger mænd, kvinder og andre væsner der kæmper om at vinde. Den er 101 minutter lang og blev fremvist første gang på en festival august sidste år men er ikke udkommet så “masserne” får mulighed for at se den, men den er sat til udgivelse senere i år.

Videoen er filmet fra en skærmene der med et kamera så kvaliteten er desværre ikke fremragende. Da det ikke er en officiel udgivelse af traileren kan den risikere at blive fjernet.

Filmen har en noget alternativ stil, men den er tiltalende og meget varieret. Traileren går i et hæsblæsende tempo men er meget flydende men alligevel godt detaljeret, så alt i alt virker den grafiske side af filmen ret lovende ud fra traileren, så er spørgsmålet bare om historien kan følge med eller om det er ren overflade.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...