Studio Madhouse har fremvist deres film Redline til flere filmfestivaller, men den er ikke udkommet udover det. Til Tokyo Anime Fair (TAF) blev der fremvist en ny trailer for den. Hovedmændende bag er kendt fra nogle af de mere eksperimenterende film de senere år, sekvenser i Animatrix og Trava, og filmen ser ud til at fortsætte dette – stilen er i hvert fald langt fra typisk anime.

Den handler om Red Line, der er det største ræs i universet og som kun finder sted hvert femte år. Man følger mænd, kvinder og andre væsner der kæmper om at vinde. Den er 101 minutter lang og blev fremvist første gang på en festival august sidste år men er ikke udkommet så “masserne” får mulighed for at se den, men den er sat til udgivelse senere i år.

Videoen er filmet fra en skærmene der med et kamera så kvaliteten er desværre ikke fremragende. Da det ikke er en officiel udgivelse af traileren kan den risikere at blive fjernet.

Filmen har en noget alternativ stil, men den er tiltalende og meget varieret. Traileren går i et hæsblæsende tempo men er meget flydende men alligevel godt detaljeret, så alt i alt virker den grafiske side af filmen ret lovende ud fra traileren, så er spørgsmålet bare om historien kan følge med eller om det er ren overflade.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,