Det japanske konfekturefirma Lotte har annonceret at deres Bikkuri-Man linje af vaffel-snacks vil få en anime med titlen Bikkuri-Men. Animeen vil blive sendt med en “fuldstændig original historie.” Shaman King manga-skaberen Hiroyuki Takei er ved at udarbejde de originale karakterdesigns, og han tegnede teaseren ovenfor.

Slagordet på illustrationen lyder: “Dette er Reiwa-æraens Bikkuri-Man.”

Annonceringen kom på “Bikkuri-Man Day” i Japan (1. april). Den nye anime vil indeholde karakterer, der vises på samlemærkaterne, der er pakket med snacksene. Produktets hjemmeside streamer en teaser-video med Takeis design til Yamato, Ushiwaka, Jack og Phoenix.

Bikkuri-Man snacks blev en stor succes i Japan siden deres lancering i 1977, og de har inspireret forskellige adaptioner, herunder fem TV anime serier og to film. Den originale Bikkuri-Man tv-anime havde premiere i 1987.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,