Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai (俺の妹がこんなに可愛いわけがない) er en light novel der allerede er blevet lavet til en manga, der kører i ASCII Media Works  Dengeki G Magazine for tiden.

Den handler om Kyōsuke Kōsaka, en normal 17 årig high school elev som har kommet godt ud af det med sin lillesøster Kirino i årevis. Hun ignorerede hans kommer og gåen og så på ham med hån i blikket, og det virkede til at deres forhold ville fortsætte uændret for altid.
En dag finder Kyōsuke DVD-æsken fra en magical girl serie Hoshikuzu Witch Meruru (星くず☆うぃっちメルル) i indkørslen til deres hus. Til Kyōsukes store overraskelse er der gemt et voksen computerspil i æsken, Imōto to Koishiyo! (妹と恋しよっ♪?, Kærlighed med Lillesøster!). Kyōsuke forsøger at opspore hvem der har tabt æsken ved huset ved at nævne magical girl anime ved familiens aftensmåltid, men alt han får ud af det er en stærkt negativ reaktion fra hans forældre, især hans far der er politimand og anti-otaku.
Den nat braser Kirino ind i hans værelse og siger, i måske den første samtale hun har startet med ham i årevis, at der er “ting de må tale om”. Kirino bringer Kyōsuke til sit værelse og viser ham en stor samling af moe anime og lolicon bishōjo hun har samlet i hemmelighed.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,