Her er en 10 minutters optagelse af presse konferencen om den kommende live-action Patlabor film fra den 25 oktober taget fra Mantan Web. Man kan bl.a. se folkene bag sammen med en 8 meter høj  Ingram.

Filmen har Hello! Project sangerinden Erina Mano som pilot Izumino Akira og Fukushi Seiji som Shiobara Yuuma, Oota Rina som Ekaterina Krachevna Kankaeva (“Kasha”) fra Rusland, Chiba Shigeru gentager sin rolle fra animeen som vedligeholdelses afdelings leder Shigeo Shiba og Kakei Toshio som kaptajn Keiji Gotouda.
Filmen bliver også instrueret af den samme som den gamle anime serie, Mamoru Oshii, i dag mest kendt for Ghost in the Shell filmen. Dette har øget fans håb for filmen betragteligt.

Live action film-“serien” består af en syv-dels serie der bliver vist i de japanske biografer fra april 2014 som så efterfølges af en fuld spillefilm der får premiere i 2015.

Det er en original historie der foregår i Tokyo i 2013 med “tredje generation” Patlabor. Tokyo Metropolitan Police har opløst deres Sektion 2 Division 1 af politi robotter og Sektion 2 Division 2 kan knap nok overleve budget nedskæringerne på grund af den lange lavkonjunktur.

Kilde Alafista
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,