Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Gantz live action allerede efterspurgt til remakes i andre lande

100516gan

100516ganDe kommende Gantz live action film, der netop er blevet færdig optagede og nu er ved at blive bearbejdet så de er klar til at udkomme i første del af 2011, er allerede blevet genstand for ansøgninger om mulighed for remakes både fra engelske og amerikanske selskaber.

Ifølge Cinema Today er der også stor interesse for at distribuere de to japanske film, 19 selskaber fra USA, England, Australien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og andre Vestlige lande har tilbudt at udgive dem. Interessen i Asien er heller ikke ligefrem lille med 26 selskaber fra Syd Korea, Hong Kong, Taiwan, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesia og andre lande og regioner i Asien på indkøbslisten.

Kilde AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Til efteråret samles alle Precures igen til en film.

Anime

Den ny film i den klassiske City Hunter franchise kommer til efteråret. Den fejrer seriens 35 års anime jubilæum.

Anime

Her er en trailer for Gridman filmen der får premiere senere på måneden.