Mikatan fra Good Smile Company har lagt nogle billeder på sin blog af deres kommende nendoroid af Yoshika Miyafuji fra Strike Witches i sin skolebadedragt.

Hun er enormt kær, som de andre nendoroids, og det ser ud til at hun kommer med en mere bevægelig stand så hun kan flyve og lignende. Hendes skolebadedragt passer godt til nendoroid kroppen og den lille skolerygsæk som tilbehør er en fin detalje.

Desværre kommer hun som tilbehør til X-Box360 Strike Witches spillet som udkommer den 29 juli, ud fra screenshots og previews af spillet er hun desværre den primære grund til at købe det. Et tilfælde af at tilbehøret er bedre end spillet ser det ud til, men et stykke tilbehør mange nok vil købe det før. Japanske spil er desværre notorisk svære at skaffe til Vesten, men hold øjnene åbne på steder som PlayAsia.

Kilde WCloudxKumo

Kategoriseret i: