Den originale In/Spectre TV anime serie er instrueret af Kenji Gotoh med animation produceret af Brains Base. Den anden sæson af serien begynder den 8. januar kl. 25:05 (effektivt kl. 01:05 den 9. januar) på japansk TV. Crunchyroll streamer serien efterhånden som den udsendes.

Illustration

Anime nyhed: In/Spectre sæson to illustration
©城平京・片瀬茶柴・講談社/虚構推理2製作委員会

Beskrivelse

Iwanaga Kotoko blev visdomens Gud for de overnaturlige væsener og bruger sine dage på at løse problemer for dem. Drengen, som hun faldt pladask for, Sakuragawa Kuro, er imidlertid en, der frygtes af alle overnaturlige væsener. De to står over for forskellige mystiske hændelser, der involverer det overnaturlige i denne Love X Romance X Mystery -serie. Hvor vil disse fantastiske hændelser føre dem, og hvad vil der ske med Kotokos crush?

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: