Endnu en nice figur af en fyr er klar til forudbestilling, denne gang Natsume Takahashi fra Natsume Yujincho. Den kommer til at koste 6800yen (420kr) og udkommer til juli i år (2010). Den kan forudbestilles fra i dag, 3/3.

100303nat

Opsætningen med figuren på den store base minder mere om et diorama end en typisk figur, og det ser rigtig godt ud. Han lidt selvtilfredse ansigtsudtryk som han sidder med den fint detaljerede kappe over sig med bogen på træstammen er godt udført og den noget karikerede kat bagved passer også godt ind.
Jeg er vild med opsætningen, og det alene er nok til at gøre den interessant. At der så ser ud til at være mange detaljer og at han ser udmærket ud gør den kun endnu bedre, absolut en jeg vil overveje at bestille – og også en figur kæresten ville kunne holde ud at have stående.

Han kan forudbestilles for et begrænset antal online butikker, men blandt dem er AmiAmi så det er muligt at få fingre i ham for os danskere.

Kilde wCloudxKumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,