Den tidligere annoncerede Omuro-kes første film, der har titlen Omuro-ke dear sisters, udgav den vigtigste illustration og trailer i torsdags. Den første film får premiere den 2. februar 2024 i de japanske biografer, mens den anden film vil blive udgivet på et senere tidspunkt.

Illustration

Omuro-ke anime film trailer og illustration
©Namori, Ichijinsha / “Omuro-ke” Production Committee

Folkene bag og roller

Studioerne Passione og Lings (Yuri Is My Job!) samarbejder om at animere Omuro-ke filmene med Naoyuki Tatsuwa (Harem in the Labyrinth of Another World) som instruktør. Masahiro Yokotani (The Devil Is a Part-Timer!) skriver manuskripterne, mens Kazuyuki Ueda (Love Flops) designer karaktererne. Yusuke Shirato (In the Heart of Kunoichi Tsubaki) komponerer musikken hos Lantis. Filmens rollebesætning vil gentage deres roller fra hovedserien, og de inkluderer:

  • Chiwa Saito som den ældste søster, Nadeshiko Omuro
  • Emiri Kato som det midterste søster, Sakurako Omuro
  • Rina Hidaka som den yngste søster, Hanako Omuro

Trailer

Om Omuro-ke

Filmen Omuro-ke er baseret på en spin-off webmanga til YuruYuri, skrevet og illustreret af Namori. Den har i øjeblikket 6 bind i omløb. Seriens originale manga blev oprindeligt serialiseret i Ichijinshas Comic Yuri Hime S magasin i 2008, før den blev flyttet over til Comic Yuri Hime i september 2010. Den inspirerede en tv-anime lavet af først Doga Kobo, der animerede de første to sæsoner, mens TYO Animations håndterede den tredje sæson. En OVA fra studiet Lay-duce blev udgivet i 2019 for at fejre mangaens ti års jubilæum.

Kilde

Kategoriseret i: