Den livestreamede “GA Fes 2023” begivenhed annoncerede torsdag, at anden sæson af anime-serien baseret på Kumo Kagyus Goblin Slayer dark fantasy-roman-serie vil begynde i 2023. Det er cirka fem år efter første sæson (alt efter hvornår i 2023 da den begyndte oktober 2018) og to år siden filmen (februar 2020).

Animeens officielle hjemmeside afslørede en teaser-reklame video, cast, personale og at animations studiet LIDEN FILMS står bag den nye sæson.

Teaser

Beskrivelse

Serien handler om en eventyrer, der har gjort det til sit livs arbejde for at udrydde goblins, hvor de end måtte dukke frem, og de personer han møder og danner gruppe med undervejs. Fælles for dem alle er at de har haft traumatiserende oblevelser med goblins.

Illustration

Goblin Slayer sæson to

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,