September nummeret af Kadokawa Shotens Newtype magasin annoncerer i morgen, at der er blevet givet grønt lys for en original video anime udgave af Tobis Megane no Kanojo romantiske komedie manga.

Den oprindelige manga var en omnibus-stil samling af otte historier om piger med briller – herunder en senpai, en tsundere (ophøjet og agressiv men hemmeligt følelsesfuld), en airhead, en oneesan (ældre søster type), en pige fra de lavere skoleklasser og et idol. Animeen historier vil især inkludere litteratur klubbens sempai og det populære idol fra de to første kapitler af mangaen.

Koji Ito (Geisters – Fractions of the Earth afsnit instruktør, s-CRY-ud mekanisk animation instruktør) både skriver og instruerer fire-afsnits video serien for animations-studiet AIC Takarazuka. Yukiko Ishibashi (Genshiken 2 animation instruktør) designer personerne og kontrollerer animations produktionen.

Den originale manga løb i Yahoo! Comics online Flex Comix Blood antologi mellem 2007 og 2008, og et trykt bind blev samlet og udgivet.

Animeen er planlagt til at udkomme til november.

Kilde Kyō mo Yarareyaku
Kilde
Temple Knights
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,