Japansk dvd

En promo-dvd for tv-serien Fate/stay night, der begyndte her til januar på japansk tv. Den er baseret på det pornografiske computerspil af samme navn, og begge er lavet af de samme folk som lavede Tsukihime spillet og animeen.

I promoen ser man den unge mand Shirou blive udvalgt som troldmand, og dermed trukket ind i krigen om den Hellige Gral. Shirou vil dog helst undgå at dræbe de andre, men han har ikke noget valg, da det er alle mod alle i kampen om gralen. Alle troldmænd har en beskytter, som de har tilkaldt, og Shirou får Saber, en pige i rustning.
Samtidig ser vi pigen Rin, der ikke er helt så bekyrmet som Shirou. Hun har Archer, en bueskytte, som sin beskytter. Vi får yderligere et glimt af nogle af de andre troldmænd og deres beskyttere på de få minutter, promo-klippene varer

Ud fra promoen ser Fate lovende ud, men jeg kan ikke undgå at have en bange anelse om at den ikke vil være helt oppe at ringe. Allerede i promoen kunne noget tyde på at den får samme skavank som Tsukihime animeen, nemlig at den har stil (lidt mørk handling, dyster musik, etc.) men at det mere er stil over indhold. Da dens forgænger udkom i Vesten er det dog oplagt at Fate også vil komme herover, og ligesom Tsukihime vil den utvivlsomt få en fanskare, men jeg tvivler på at den bliver et regulært hit.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,