Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Galleri samarbejde

121003pin

Jeg har indimellem overvejet at lægge et galleri op her på siden, men siden jeg ikke vil risikere at gøre siden langsom har jeg undladt det. I første omgang valgte jeg at implementere et Pinterest board som opslagstavle, men jeg ville egentlig også gerne have at andre folk ville dele deres billeder. Derfor brugte jeg mit andet domæne www.japanimation.dk til det, og nu det kører ordentligt kan jeg lige så godt gøre det til en “officiel” partner til AnimeGuiden.

121003pin

En yderligere grund til at have galleriet på et andet domæne er at man så let kan komme til galleri uden at skulle omkring nyheder og omvendt.

Jeg håber I vil bruge det og få glæde af at lægge ting op der.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X