KOTOKO – Light My Fire (Dagens Musik)

27. april 2013 0 Af

Kotoko er en japansk popsanger fra Sapporo. Kotoko begyndte sin sangkarriere som medlem af I’ve Sound i 2000, og skrev senere kontrakt med Rondorobe, som høre under GENEON, fra 2004 til 2010. Kotoko forlod GENEON i 2010, og I’ve Sound i 2011 og skrev kontrakt med Warner Home Video. Hun komponerer og skriver tekster både for sig selv såvel som andre sangere i I’ve Sound. Hun har lavet en del sange til animeer og videospil, herunder Please Teacher!, Maria-sama ga Miteru, Hourglass of Summer, Hayate the Combat Butler, Kannazuki no Miko, Shakugan no Shana, BlazBlue: Calamity Trigger og Accel World, bare for at nævne nogle af dem.

“Light My Fire” er også blandt de sange der bliver brugt som anime opening. For t være mere preses, så er det første opening til “Shakugan no Shana Final”