Efter 18 lange år slutter Yoshiyuki Sadamotos Neon Genesis Evangelion manga  endelig. De fleste ved det nok ikke, men Sadamotos manga udgave af den ekstremt populære serie gennem næsten 20 år begyndte faktisk før animeen kom på TV for første gang.

Evangelion mangaen ender om to kapitler

Juni nummeret af Young Ace magasinet (Kadokawa Shoten) afslørede at der kun er to kapitler igen i Sadamotos adaptation. Dette inkluderer kapitler i sidste uges nummer, hvilket betyder at  Evangelion bliver afsluttet i juni nummeret af magasinet.

18 år er længe, og det er flot at serien holdt ud og ikke blev stoppet selv om der til tider gik længe mellem kapitlerne.

Det bliver spændende at se om Carlsen udgiver slutningen af serien herhjemme, men i forhold til at næst-sidste bind ikke engang er udgivet (så vidt jeg husker, bind 13) herhjemme og det er mange år siden starten af serien udkom her forventer jeg det ikke givet Carlsens vane med at stoppe serie inden de er slut.

Kildet Anime News Network
Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,