Sommer 2022

Call of the Night trailer

Der er offentliggjort en trailer og info til den kommende anime adaption af Kotoyamas Dagashi Kashi) manga Call of the Night på den officielle hjemmeside for serien.

Serien vil blive sendt på TV i Japan fra den 7. juli 2022. Åbningssangen har titlen “Datenshi” og udføres af Creepy Nuts. En forsmag kan høres i traileren nedenfor. Følgende tre medvirkende blev også annonceret:

  • Kensho Ono som Mahiru Seki
  • Hiroyuki Yoshino som Akihito Akiyama
  • Yoko Hikasa som Kiyosumi Hirakawa

Beskrivelse

En nat smutter søvnløse Yamori ud af sit hjem for at gå på gaderne i sin by. Livet efter mørkets frembrud er en åbenbaring! Især da han møder den flirtende Nanakusa… Hun er meget sjovere at dele natten med end gamle drukkenbolte på bænke i parken. Da hun inviterer ham til at overnatte hos hende i en forladt bygning, er han begejstret! Men så vågner han ved at hun kysser hans hals med lidt for meget bid i…

Kilde

BanG Dream! Morfonica trailer og premiere

Den officielle hjemmeside for det kommende animerede værk om BanG Dream! franchisens Morfonica band afslørede i dag torsdag titlen på den kommende to-episoders anime-special, teaser-reklame og premieredatoen den 28. og 29. juli. Animeen har titlen BanG Dream! Morfonication.

Kilde

One Piece Film Red trailer

Filmen får premiere i de japanske biografer den 7 august 2022. Der er en god chance for at Crunchyroll bringer til dele af resten af verden, men vi må se herhjemme da One Piece ikke har nydt den brede popularitet her.

Eichiro Oda har selv tegnet en illustration som reklame for filmen:

One Piece Film Red trailer
© Eiichiro Oda/Shueisha, Toei Animation

Kilde

2023

Insomniacs After School trailer

En trailer er nu blevet udgivet på den officielle hjemmeside for anime-adaptionen af Makoto Ojiros Insomniacs After School manga.

Traileren annoncerer både produktionsholdet og udsendelsesåret.

Beskrivelse

Det hele startede med, at et af Astronomiklubbens medlemmer døde. Herfra kom det rygterne om spøgelset i klubben til live.

Den gnavne søvnløse Ganta Nakami snubler over den moderat rebelske, men dog afslappede Isaki Magari sovende i Astronomiklubbens forladte observatorium. Magari bliver skubbet vågen og forsøger at flygte fra stedet, kun for at en ødelagt dør forhindrer det, hvilket tvinger de to til at blive indenfor. De to knytter et usandsynligt venskab, hvilket får dem til at bruge observatoriet som et sikkert sted for dem at interagere.

Insomniacs After School følger de søvnløse Nakami og Magaris tid i det stjerneoplyste observatorium, mens de hjælper hinanden med at klare søvnløsheden og de varige virkninger, det har på studielivet.

Kilde

Sound! Euphonium får 3. TV-anime i 2024, biograf OVA i 2023

Musikken fortsætter med to nye Sound! Euphonium anime til udgivelse i 2023 og 2024. Ved en begivenhed for den Kyoto Animation-producerede serie afslørede studiet, at ikke kun den tredje TV-anime-serie kommer i 2024, men forud for den vil en biograf OVA vil blive udgivet i 2023 baseret på “Ensemble Contest Arc.”

En teaser-video blev udgivet til annonceringen.

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: