Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens anime: Full Moon wo Sagashite

Full Moon wo Sagashite

Sidste uges manga var Shinshi Doumei Cross, og det fik mig i Tanemura stemning så ugens anime er også over en af hendes mangaer: Full Moon wo Sagashite.

Den 12årige pige, Mitsuki Kouyama, har mistet begge sine forældre og bor derfor hos sin bedstemor. Hun elsker musik overalt på jorden og hendes største drøm er at blive en kendt sanger på grund af et løfte hun engang lavede med den lidt ældre dreng, Eichi Sakura, før han blev adopteret fra deres børnehjem og flyttede til Amerika. De lovede hinanden at de ville finde hinanden igen, og til den til ville Mitsuki være sanger og Eichi astronom. Han fortæller hende at han elsker hende, og uden en chance til at fortælle ham hvad hun føler, rejser han…

Læs resten af anmeldelsen

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X