Denne uge ser vi på hvilke anime lærer du ville ønske du havde haft (eller fik) i virkeligheden, men får vi taler om dem ser vi på resultaterne fra sidste uges afstemning om hvem man gerne ville have som kollega.

Sidste uges afstemning endte med en solid sejr til Sadao Maou fra Hataraku Maou-sama! med lidt over en tredjedel af stemmerne, 15 ud af 42. Hide fra Tokyo Ghoul er på andenpladsen og min personlige favorit, Eikichi Onizuka fra GTO, er på tredjepladsen.

Hvilken anime lærer ville du ønske du havde?

Denne uge er som sagt sat i lærernes fokus, inspireret af Onizukas tilstedeværelse i sidste uges afstemning. Han slog i bordet og ville have en afstemning om hvilken anime person folk helst ville have som lærer, så det må vi jo afholde.

Jeg har forsøgt at finde seks fremtrædende anime lærer som kandidater, men hvis du kan kommer på flere anime personer, der tydeligt har faget lærer som profession (ikke træner eller andet men decideret lærer) så skriv det endeligt i en kommentar så vi har vedkommende til en anden gang.

Så hvilken af disse seks anime lærer ville du ønske du selv fik/havde haft som underviser?  Er det den cool Onizuka, den overdrevent sex-fikserede Mitsuka-sensei eller den mærkelige Koro-sensei?

Afstemningen lukkes på søndag den 167 maj 2015.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,