Det er efterhånden nogen tid siden jeg har bragt en virkeligt ecchi figur, så her er en 1/8 skala (15cm høj, hun står jo meget skrævende) af Fighter pigen fra den ecchi sommer 2015 anime serie Bikini Warriors.

Anime serien er ikke specielt god, men den opfylder det den lover med sexede piger i bikini i en fantasy setting, og den ånd fanger figuren her glimrende.

Figuren er lavet af MegaHouse og en del af deres Excellent Model Core  serie, og den viser hende i hendes kamp stilling som vi ser den i noget af reklame materialet for serien, der er tegnet af Hisasi. Hendes top kan fjernes så man frit kan se hendes yppige bryster.

En ting der straks faldt mig i øjnene ved figuren var at hun ser fint solbrændt ud, noget man ikke ofte ser anime piger være, og selvom hendes hår ved første øjekast ligner en ret ensfarvet masse er der faktisk et ok spil i de lys-lilla farve.r

Fighter udkommer til januar 2016, en sæson hvor man ikke just ser sexede piger i bikini på stranden men så må man jo drømme og kigge på ens figur hylde, og hun kan bl.a. bestilles hos J-list til $150 (1005kr).

Kategoriseret i: