KOEI TECMO har udgivet en ny trailer for deres kommende PlayStation 4 og PlayStation Vita Dead or Alive Xtreme 3 volleyball spil.

Den ny trailer fremviser nye gameplay optagelser, men det primære fokus er på den ny og forbedrede “yawaraka engine.”

Traileren afslører også at der kun vil være ni piger i spillet: Marie Rose, Honoka, Kasumi, Ayane, Kokoro, Nyotengu, Hitomi, Elena og Momiji. Der er ikke nogen information endnu om andre piger fra Dead or Alive girls kommer som DLC senere, men mon ikke det sker.

Både Dead or Alive Xtreme 3: Fortune (PS4) og Dead or Alive 3: Venus (PS Vita) udkommer den 25 februar 2016, men kun i Japan og Asien og ikke i Vestlige lande – men heldigvis er Asien udgaven med engelsk tekst og konsollerne regions-fri så vi kan importere den udgave.

Kilde

Kategoriseret i: