Fra den populære anime og manga serie “NARUTO Shippudenkommer en Nendoroid af hovedpersonen, Naruto Uzumaki! Nendoroid design er kendt for at gøre at figurerne ser yngre ud end normalt, men det overbeviste udtryk fra den voksne Naruto er blevet trofast fanget i sød Nendoroid størrelse!

Effekt dele til både Rasengan og Rasenshuriken er inkluderet for at vise Naruto gøre brug af to af hans mest mindeværdige Ninjutsu teknikker, og begge dele gør brug af et gennemsigtigt materiale, som givet et sødt alligevel imponerende udseende! Naruto kan blive stillet holdende rasenshuriken samt kaste den ved at gøre brug af den særlige støtteben, som gør det muligt at den kan blive vist svævende højt oppe i luften!

Hånd seglene (bevægelserne) der anvendes til hans teknikker er blevet sødt skrumpet ned til Nendoroid størrelse, og håndleds delene er udskiftelige hvilket betyder at du kan gøre brug af andre hånd dele til at genskabe forskellige hånd segl! Desuden er en særlig illustreret ark af bæstet “Kurama” medtaget for at vise Naruto interagere med den mægtige Nine-Tails!

Nendoroid – NARUTO Shippuden: Naruto Uzumaki udgives som normalt for nendoroids af Good Smile Company og er 10cm høj. Den anbefalede pris er ¥4500 (295kr), hvilket han også koster hos AmiAmi – han er åbenbart så populær at man ikke laver tilbud på ham.

Kategoriseret i: