Kadokawa afslørede en ny reklame video for anden sæson af tv-animeen baseret på Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai til Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novel serie.

Videoen afslører animeens personale og premieredatoen til januar 2024. Titlen på anden sæson er Shin no Nakama janai to Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita 2.

Den første sæsons instruktør Makoto Hoshino er nu chefinstruktøren, og instruktør-kreditten går nu til Satoshi Takafuji, som storyboardede og instruerede det niende afsnit af første sæson.
Studio Flad er nu udelukkende krediteret for animationsproduktion (den første sæson var et samarbejde mellem Studio Flad og Wolfsbane).
Yukiko Ashino er nu også krediteret for art setting sammen med den tilbagevendende medarbejder Tsukasa Ohira, mens han også fungerer som tilbagevendende art director.
Norimasa Teramoto afløser Kenji Takehara som fotografi-instruktør. Takatoshi Hamano afløser Nobuyuki Abe som lydinstruktør. Magic Capsule erstatter On-Lead til lydproduktion.
Resten af hovedpersonalet vender tilbage.

Beskrivelse

Red var engang medlem af Hero’s party, en magtfuld gruppe, der var bestemt til at redde verden fra de onde kræfter fra Taraxon, Raging Demon Lord. Det vil sige indtil en af hans kammerater sparkede ham ud. I håb om at leve det lette liv på de åbne vidder er Reds nye mål at åbne et apoteket. At holde på hemmeligheden om sit tidligere liv er måske ikke så simpelt som han tror. Især da den smukke Rit, en eventyrer fra hans fortid, dukker op og beder om at flytte ind hos ham!

Yen Press udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Kilde

Kategoriseret i: