Det er sværtat tro det, men det er allerede 10 år siden den første Code Geass: Lelouch of the Rebellion blev vist på japansk TV, og serien har den dag i dag en trofast fanskare. Efter to sæsoner af anime serien virekde det til at den var helt afsluttet – og ganske godt og fuldt ud afrundet for øvrigt, og senere værker i franchisen var spin-offs med ny personer.

Code Geass

På “Code Geass 10th anniversary” begivenheden, der blev holdt i Maihama, Japan den 27 november (lokal tid) blev det offentliggjort at den legendariske Lelouch vi Britannia genopstår i en sand efterfølger den den originale Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Historien foregår nogle får år efter Zero Requiem. Det er uklart om det bliver en tv-anime eller en film.
Desuden kommer der en  film trilogi over de to første sæsoner af Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Filmene vil omfatte ny scener og voice-over er blevet fuldstændig re-indspillet. Den første film vil blive vist til januar 2017.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,