Den kølige og fattede Elichika vil opmuntre dig på i figFIX størrelse!

Fra ‘LoveLive! School Idol Festival ‘kommer Eli Ayase klædt i et cheerleader outfit, som den seneste figur i figFIX rækken af figma størrelse statue figurer! Det vil sige at hun ikke er poserbar som figmaer – men til gengæld uden grimme led.
Eli er klar til at stå ved din side og opmuntre dig på i en kølig og selvsikker stilling! De ansigts delene kan også byttes ud med dem, der kom med den tidligere udgivne figma Eli Ayase for alle former for muligheder!

figFIX – Love Live! School Idol Festival: Eli Ayase Cheerleader ver. figuren er planlagt til udgivelse af MAX Factory til juni 2017 til en anbefalet pris på ¥5800. AmiAmi tager kun ¥4590, men du kan sikkert finde hende andre steder til en billigere pris også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,