“Jeg vil åbne op for en vej.”

Fra den populære anime-serie og manga “Haikyuu!!” kommer en Nendoroid af Fukurodani Academy High School volleyball holdets vice-kaptajn og setter – Keiji Akaashi!

Han kommer med tre egne ansigts dele, herunder en standard udtryk, en grinende udtryk for, da han udfører en dump angreb samt et frustreret udtryk til når Bokuto går ind i sin modløse tilstand. Desuden er der en modløs ansigts del designet til brug med Nendoroid Kotaro Bokuto til at give mulighed for endnu flere sjove stillinger mellem to af dem!

En volleyball og en base lavet i billedet af en volleyballbane er begge inkluderet sammen med en netto del. En ris bold samt “riskorn” og “tygge” klistermærker, der kan bruges på hans ansigt plade er også inkluderet muliggør endnu flere muligheder! Vær sikker på at tilføje den pålidelige setter til din samling og genskabe alle mulige scener sammen med “Jeg vil åbne op for en vej.”

“Nendoroid – Haikyuu!!: Keiji Akaashi” figuren er modelleret af Shichibee i samarbejde med Nendoron. Han er planlagt til udgivelse af Good Smile Company til juli 2017. Hans vejledende pris er 4600 ¥, men AmiAmi tager kun 3670 ¥. Du kan sikkert finde ham et andet sted til en billigere pris også.

 

Kategoriseret i: