Aniplex begyndte i lørdags at streame den anden teaser-promoverende video til anime-filmen baseret på Type-Moons visuel novel pc-spil Wtich on the Holy Night (Mahōtsukai no Yoru) spil. Filmen laves af ufotable (The Garden of Sinners, Fate/stay night: Heaven’s Feel). Teaseren fortæller, at filmen stadig er i produktion – hvilket er meget godt, for den første teaser kom for over to år siden tilbage i december 2021.

Beskrivelse

Den originale visual novels historie foregår i slutningen af 1980’erne og handler om hovedpersonen Aoko Aozaki, en af to søsterarvinger til en lang familierække af moderne magikere. Selvom hun er uinteresseret i magi, bliver hun pludselig erklæret som arving af deres families magiske kunst, og hun begynder modvilligt sin læretid under Alice Kuonji, en ung heks, der bor i en ensom herregård på toppen af en bakke. Aoko balancerer sine pligter med at lære det mystiske, mens hun også fungerer som sin skoles elevrådsformand. Hun stifter også bekendtskab med Sōjūrō Shizuki, en ny udvekslingsstuderende, som ikke er bekendt med store dele af den moderne verden, og kæmper med planerne fra sin ældre søster Tōko Aozaki, som føler, at hendes førstefødselsret er blevet nægtet.

Om spillet og baggrunden for værket

Spillet blev for nylig udgivet på Steam den 14. december.

Aniplex udgav PlayStation 4 og Nintendo Switch-versionen af spillet i Vesten i december 2022, samme dag som spillets japanske udgivelsesdato. PS4- og Switch-versionerne har solgt mere end 150.000 eksemplarer på verdensplan

Mahō Tsukai no Yoru var et af de første samarbejder mellem Kinoko Nasu og kunstneren Takashi Takeuchi i midten af 90’erne, forud for deres grundlæggelse af Type-Moon. Oprindeligt en roman, Nasu og Takeuchi viste kun udkastet til venner og udgav det ikke officielt. Type-Moon udviklede det til sidst til en visuel roman med grafik af Hirokazu Koyama, der udkom i april 2012, med to efterfølgere planlagt.

Historien er kendt for at være en af de få håndgribelige forbindelser i det løst forbundne “Nasuverse”, den engelsktalende fanbetegnelse for det fælles univers og kosmologi i Type-Moons værker, herunder Tsukihime, Fate/stay night og The Garden of Sinners. En ældre Aoko Aozaki er en tidlig mentor for Tsukihime-hovedpersonen Shiki Tohno, mens en ældre Tōko Aozaki er arbejdsgiver for Garden of Sinners-hovedpersonen Shiki Ryōgi.
Tsukihime -A piece of blue glass moon-, genindspilningen af Type-Moons visuel novel spil Tsukihime, udkom i Japan til PlayStation 4 og Switch i august 2021. Spillet lanceres på PS4 og Switch på engelsk i sommeren 2024.

Trailer tilbage fra 2021

Kilde

Kategoriseret i: