Nissin Foods’ Cup Noodles mærke har udgivet en animeret reklame serie kaldet Hungry Days: Aoharu ka yo. Projektet, der har temaet “ungdom,” blev først offentliggjort den 8 juni med en trailer fortalt af Megumi Hayashibara.

Første del af serien viser hovedpersonen fra Majo no Takkyuubin (Kiki’s Delivery Service / Kiki den lille heks) som en 17 årig gymnasie-heks, fire år ældre end hun var i den originale film. Rock bandet BUMP OF CHICKEN står for temasangen “Kinen Satsuei”, hvor vokalist og guitarist Motoo Fujiwara komponerede sangen.

Beskrivelse

Kiki er en 17-årig gymnasie-heks, der bor i Yokohama. I den by bor hun fredeligt med sin sorte kat Jiji. Hun har svage følelser for sin barndomskammerat Tombo, der går på samme skole som hende. En dag ser hun ved en tilfældighed Tombo, der bliver friet til af en yngre elev, og hun føler en stik i hjertet. Vil Kiki kunne få sine følelser frem?

Roller

Kiki: Minami Hamabe (live-action Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.)
Tombo: Yuki Kaji (Boku no Hero Academia)

Folkene bag

Instruktør: Show Yanagisawa
Episode instruktør: Jun Soga (Kami nomi zo Shiru Sekai episode director)
Art director: Yuusuke Takeda (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex)
Character design: Eisaku Kubonouchi (Makunouchi mangaka)
Key animation, animation director: Yuuichi Takahashi (Sekiranun Graffiti)
Studie: Tatsunoko Production

30 sekunders reklame

Officiel hjemmeside: http://www.cupnoodle.jp/hungrydays/majyotaku/

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,