ISLAND TV anime nøgle billede og trailer

Et nyt nøgle billede med de tre hovedheltiner, der slapper af på stranden, er blevet frigivet for ISLAND, en kommende tv-anime baseret på den 2016-visuelle roman af Front Wing om et mystisk øsamfund, der er isoleret fra det japanske fastland.

Historien om øen er sat på Urashima, en ø, der er blevet afskåret fra hovedlandet ved handlingerne af dets tre regerende familier og af en mystisk smitte. En dag vaskes en ung mand ved navn Setsuna i land. Setsuna har ingen minder bortset fra hans eget navn og hans mission: han er blevet sendt fra fremtiden for at redde Urashima. Ved hjælp af de tre regerende familiers døtre søger Setsuna at opgrave Urashima’s mysterier.

ISLAND TVet er instrueret af Keiichi Kawaguchi og har animeres af feel.. ISLAND vil blive vist på japansk tv fra juli 2018.

Kilde

ISLAND TV anime nøgle billede og trailer

Kategoriseret i: