Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Let Me Eat Your Pancreas anime film info

Let Me Eat Your Pancreas anime film info

Let Me Eat Your Pancreas anime film info Den søde, men mærkeligt navngivne Let Me Eat Your Pancreas (Lad mig spise din bugspytkirtel) har bragt tre nye medlemmer på rollelisten til anime-adaptionen – og givet os et nyt billede.

Yukiyo Fujii (Rebecca Rossellini, Lupin III) har rollen som Kyoko, bedste veninde med protagonisten Sakura. Jun Fukushima (Ryuk, Death Note) og Yuma Uchida (Ein Dalton, Gundam Iron-Blooded Orphans) har også sluttet sig til rollelisten som henholdsvis Gum-kun og Takahiro.

Den animefilmens nye nøgle billede portrætterer Sakura og Kyoko i deres klasse, medens historiens fortæller vender væk.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X