Netflix laver live-action Alice in Borderland serie

Netflix laver en live-action-serien over Haro Asos Alice in Borderland (Imawa no Kuni no Alice) manga i 2020. Shinsuke Satō (live-action Bleach, Kingdom film, Oblivion Island anime film) instruerer serien og Yoshiki Watabe og Yasuko Kuramitsu skriver manuskripterne sammen med Satō.

Beskrivelse

Ryōhei Arisu (udtales som “Alice” på japansk) er en mandlig gymnasieelev, der er irriteret over sin utålelige hverdag. En aften er han sammen med sine dårlige venner Karube og Chōta for at hænge ud i byen. Byen bliverer dog pludselig dækket af kæmpe fyrværkeri. Når han kommer til sig selv, lægger Ryōhei mærke til, at ingen andre er der. Da de beginder sig i en anden verden, er Ryōhei, Karube og Chōta tvunget til at deltage i survival game eller dø lige fra starten. De tre kæmper for at leve såvel som for at finde en vej tilbage til deres egen verden.

Læs mere

Kategoriseret i:

Tagged i:

,