Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Children of the Sea manga laves til anime film af Studio 4°C

Children of the Sea manga laves til anime film af Studio 4°C

Studio 4°C (Mind Game, Tekkonkinkreet, Harmony) annoncerede i mandags at de producerer en anime film adaptation af Daisuke Igarashis Children of the Sea (Kaijū no Kodomo) manga. Filmen bliver den første lange anime filmt adaption af en Igarashi-manga.

Beskrivelse

Da Ruka var yngre, så hun et spøgelse i vandet ved akvariet, hvor hendes far arbejder. Nu føler hun sig draget til akvariet og de to mystiske drenge, hun møder der, Umi og Sora. De blev opfostret af dugongs og hørte de samme underlige kald fra havet som hun gør.

Rukas far og de andre voksne, der arbejder på akvariet, er kun fjernt bevidste om, hvad børnene oplever, da de bliver fanget i mysteriet om forsvinden af havets fisk over hele verden.


Flere oplysninger ved kilden

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X