Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

In/Spectre Anime Trailer 2

In/Spectre Anime Trailer

Der kommer en TV anime adaptation af Kyo Shirodaira og Chasiba Katases In/Spectre (Kyokō Suiri eller Invented Interface) manga. Første afsnit vises til Anime Expo den 5 juli, men den begynder først for alvor til januar 2020.

Keiji Gotoh (Kiddy Grade, Endride, Sengoku Collection) instruerer serien hos Brain’s Base studiet. Noboru Takagi (Durarara!!, Golden Kamuy, Kuroko’s Basketball) står for manuskriptet medens Takatoshi Honda (RIN-NE koncept design) laver charakter designs og er chef animations instruktør.

Beskrivelse

Da hun stadig var en pige, blev Kotoko kidnappet af yokai. Disse ånder gjorde hende til en stærk mellemmand mellem åndernes og menneskets verdener, men denne kraft kom med en pris: et øje og et ben. Flere år senere holder hun udkig efter en farlig yokai og udvikler følelser for en ung mand, der hedder Kuro, som også er speciel: en hændelse med en yokai har givet ham helbredende kræfter. Han er overrasket, da Kotoko beder ham om at slå sig sammen om at håndtere renegade yokai og bevare den tynde linje mellem virkelighed og det overnaturlige

In/Spectre Anime Trailer

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.