Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

Turist nyhed: Kagoshima City reklame

En fængende reklame video for Kagoshima City og området omkring byen.

Turist nyhed: Kagoshima City reklame

Kagoshima er beliggende på den helt sydlige spids af øen Kyushu, som er omtrent så langt syd og så langt mod vest, som du kan komme i Japan uden at rejse hele vejen til Okinawa. Kagoshima bliver ofte overset selv af rejsende til Kyushu til fordel for steder som f.eks. Fukuoka, Nagasaki og det varme kildeparadis Beppu, og det vil de gøre noget ved.

Dette er faktisk den tredje del af disse videoer, og derfor hedder den “Ishin Dancin’ Kagoshima vender tilbage”. Den første video udkom i 2018, og efter at være blevet relativt berømt og fået 1,8 millioner visninger, blev den genskabt to år senere med den samme melodi, nye steder og nye tekster. Selv dansen blev ændret lidt.

Sangen i videoerne er latterligt fængende, og du vil finde dig selv at nynne den hele dagen lang efter at have set dem. Teksterne matcher de afbildede scener, som viser de bedste ting ved Kagoshima City, inklusive Sakurajima, en af de mest aktive vulkaner i Japan og stoltheden af Kagoshima, byens lokale delikatesser, som kurobuta-svinekød, kuroushi-oksekød, søde kartofler og Kagoshima ramen, og endda nye steder som Koala Center i Hirakawa Zoo.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.