Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

Turist nyhed: Kagoshima City reklame

En fængende reklame video for Kagoshima City og området omkring byen.

Turist nyhed: Kagoshima City reklame

Kagoshima er beliggende på den helt sydlige spids af øen Kyushu, som er omtrent så langt syd og så langt mod vest, som du kan komme i Japan uden at rejse hele vejen til Okinawa. Kagoshima bliver ofte overset selv af rejsende til Kyushu til fordel for steder som f.eks. Fukuoka, Nagasaki og det varme kildeparadis Beppu, og det vil de gøre noget ved.

Dette er faktisk den tredje del af disse videoer, og derfor hedder den “Ishin Dancin’ Kagoshima vender tilbage”. Den første video udkom i 2018, og efter at være blevet relativt berømt og fået 1,8 millioner visninger, blev den genskabt to år senere med den samme melodi, nye steder og nye tekster. Selv dansen blev ændret lidt.

Sangen i videoerne er latterligt fængende, og du vil finde dig selv at nynne den hele dagen lang efter at have set dem. Teksterne matcher de afbildede scener, som viser de bedste ting ved Kagoshima City, inklusive Sakurajima, en af de mest aktive vulkaner i Japan og stoltheden af Kagoshima, byens lokale delikatesser, som kurobuta-svinekød, kuroushi-oksekød, søde kartofler og Kagoshima ramen, og endda nye steder som Koala Center i Hirakawa Zoo.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.