Forfatter Nachi Kio og illustrator Erettos Remake Our Life! (Boku-tachi no Remake) light novel serie bliver lavet til en anime.

Beskrivelse

Historien handler om den mislykkede spil-instruktør Kyōya Hashiba. Hans firma går konkurs, og han ender med at vende tilbage til sine forældres hjem. Han ligger i sengen og tænker på de succesrige skabere fra sin generation. Da han åbner øjnene, finder Kyōya ud af at han er gået tilbage i tiden 10 år, til da han begyndte på universitetet. Han har en mulighed for at genleve sit liv, der starter som kunst high school studerende. Han bor nu i et fire-personers coed-andelshus. Kyōya har chancen for at tilbringe sine formative år med skabere, som han ved, vil være berømte i fremtiden, men tingene viser sig måske ikke at blive, som han forventede.

Remake Our Life! bog serie laves til anime

Kilde

Kategoriseret i: