Crunchyroll annoncerede en anime adaption af Aya Shouotos The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ōji) manga under sit Japan Expo-panel forrige lørdag.

Tjenesten annoncerede også, at den vil streame animeen i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (altså hos os=, Afrika, Oceanien, Mellemøsten og CIS, når animen “udsendes”.

Trailer

Folkene bag

Natsumi Kawaida stemmer Himari Momochi, og Takeo Ōtsuka stemmer Aoi Nanamori/Nue.

Bob Shirohata (Hetalia, Hiiro no Kakera – Tamayori Princess Saga) instruerer animefilmen hos Drive. Mariko Oka (Hell Girl, Hetalia, Nura: Rise of the Yokai Clan) designer karaktererne, mens Studio Monados Yasuko Aoki (Phantom of the Idol) superviser manuskripterne. Ayana Tsujita (Insect Land) og Tomoyuki Kono (Romantic Killer) komponerer musikken.

Illustration

The Demon Prince of Momochi House manga laves til anime
© 2023 硝音あや/KADOKAWA/百千さん家のあやかし王子製作委員会

Om mangaen

Aya Shouotos The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ōji) originale manga begyndte udgivelse i juli 2013 og sluttede i august 2019 med i alt 16 bind. VIZ Media udgiver mangaen på engelsk.

Beskrivelse

På sin sekstende fødselsdag arver den forældreløse Himari Momochi sin forfædres ejendom, som hun aldrig har set. Momochi House eksisterer på barrieren mellem det menneskelige og åndelige rige, og Himari er beregnet til at fungere som vogter mellem de to verdener. Men den dag hun flytter ind, finder hun tre smukke squattere, der allerede bor i huset, og den ene ser ud til at have overtaget hendes rolle!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,