Her er en fem minutters kortfilm, der fortæller en sidehistorie der ikke nåede med i den kommende film.

Beskrivelse

Over ti år er gået siden det oprindelige eventyr. Sora bekymrer sig over, hvad hun skal gøre med sin fremtid. Hvilket valg er hun i sidste ende kommet til?

Om filmen

Den kommende Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna anime film får premiere i de japanske biografer den 21 februar 2020.

Beskrivelse af filmen

Tai er nu universitetsstuderende, bor alene, arbejder hårdt på skolen og arbejder hver dag, men hans fremtid er stadig ubestemt. I mellemtiden fortsætter Matt og andre med at arbejde på Digimon-hændelser og aktiviteter, der hjælper mennesker med deres partner Digimon. Da der opstår et hidtil uset fænomen, opdager DigiDestined, at når de bliver voksne, vil deres forhold til deres partner Digimon komme tæt på en afslutning

Da en nedtællingstimer aktiveres på deres Digivice, er de klar over, at jo mere de kæmper med deres partner Digimon, desto hurtigere bryder deres forbindelse. Vil de kæmpe for andre og miste deres partner? Tiden til at vælge og beslutte nærmer sig hurtigt. Der er kort tid inden de “udvalgte børn” bliver voksne. Dette er det sidste eventyr fra Tai og Agumon.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,