Square Enix meddelte tirsdag, at Looseboy og Iori Furuyas Talentless Nana (Munō na Nana) manga danne grundlag for en TV anime serie.

Talentless Nana Manga om pige der bekæmper menneskehedens fjender laves til TV anime
Losseboy fejrede det med en tegning

Beskrivelse

Året er 20XX. Jorden blev angrebet af monstre, der ville blive kendt som “menneskets fjende”. For at tackle denne trussel blev der dannet specialskoler sammensat af teenagere med ekstraordinære evner. Disse mennesker, der blev kendt som “de talentfulde”, havde evner, der kunne trodse virkelighedens regler.

Blandt disse mennesker med overnaturlige kræfter var en outlier, et individ, der blev sendt til en af disse skoler på trods af at de ikke havde nogen medfødte særlige evner overhovedet. Dette er historien om vores hovedperson, der forsøger at besejre menneskets fjender gennem brug af intelligens og manipulation alene.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,