Den officielle hjemmeside for Dropkick on My Devil! (Jashin-chan Dropkick) TV-anime annoncerede at animeen vil få en ny spinoff-TV-anime-episode med titlen Jashin-chan Dropkick: Seikimatsu-hen (Dropkick on My Devil! Apocalypse Arc), som får premiere på BS NTV-kanalen i vinteren 2023. Siden understreger, at denne TV-spinoff er anderledes end den crowdfundede fjerde sæson af anime serien.

I modsætning til den forrige anime animerer Makaria spinoff-episoden.

Trailer

Info

Animeen er et samarbejde med byen Takamori i Kumamoto Prefecture. Animeens titel, illustration og billeder fra teasertraileren ovenfor refererer til Fist of the North Star. Animeen placerer Yurine som den tyranniske hersker over en Jinbocho, der er efterladt i ruiner efter et meteorangreb. Ledet af stjernerne for at besejre Yurine, drager Jashin-chan sydpå og har et ejendommeligt møde i Takamori.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,