kajak udgav den 21 maj Karakai Jōzu no Takagi-san VR 1 Gakki (Teasing Master Takagi-san VR 1. semester), virtual reality (VR) anime baseret på Sōichirō Yamamotos Teasing Master Takagi-san (Karakai Jōzu no Takagi-san) manga, til Oculus og PC via Steam. Udgivelsen er kompatibel med Oculus Rift S, Oculus Rift, HTC VIVE og HTC VIVE Pro HMD. Udgivelsen vil udvides med Karakai Jōzu no Takagi-san VR 1 & 2 Gakki til Oculus Quest senere i år.

En crowdfunding-kampagne for VR anime projektet kørte på Makuake-webstedet fra 2. september til 10. oktober 2019. Kampagnen indsamlede12.149.000 yen (ca. 765 tusinde kroner) af sit mål på 15 millioner yen (ca. 944 tusinde kroner) til at producere projektet for.

VR animeen lader “spilleren”* se verden fra Nishikatas øjne, mangaens hovedperson og målet for Takagis drilleri. Det genskaber bemærkelsesværdige scener fra den originale manga og anime, og giver spillerne mulighed for at gå hjem fra skole eller tage på stranden med Takagi.

* nærmere seeren eller opleveren i denne slags medie, men de fleste hænger fast ved spiller betegnelsen når det drejer sig om virtual reality selvom ikke alt er spil i traditionel forstand

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,