B-style Azur Lane Boise Sheepish Sapphir

Det er ikke kanin-ører, det er antenner!

Union light cruiser Boise fra Azur Lane dukker op i den superstore “B-Style” figurserie fra Freeing i hendes “Sheepish Sapphire” outfit!

Normalt set iført en maske, er Boise ikke vant til at få sit ansigt blottet, så hun gemmer sig blufærdigt bag en af sine fletninger!
Hendes unikt designede kanindragt er blevet omhyggeligt skulptureret for at vise alle detaljer – selv bagsiden, som ikke er synlig i den originale illustration! Gennemsigtige dele bruges også til præcist at skildre hendes futuristiske outfit.

Udkommer maj 2024.

1/4 skala figur. 40cm høj.

Lavet af FREEing.

Koster 2018kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

B-style Azur Lane Boise Sheepish Sapphire
© 2017 Manjuu Co.,Ltd. & YongShi Co.,Ltd. All Rights Reserved.
© 2017 Yostar, Inc. All Rights Reserved.

Hatsune Miku Magical Mirai 2023 Ver.

Træd ind i verden af Hatsune Mikus “Magical Mirai 2023” med Design COCOs seneste tilføjelse – en 1/7-skala figur, der fanger essensen af den vigtigste illustration. I denne 11. iteration af Magical Mirai er temaet “HERO”, og rampelyset er rettet mod begivenhedens stjerne, Hatsune Miku.

I et pulserende karmosinrødt kostume illustreret af kunstneren LAM fanger denne gengivelse trofast Mikus udtryk fyldt med håb og kontrasten af lys og skygge, der gør LAMs værk så karakteristisk. Hver detalje, fra hendes intense tilstedeværelse til de omhyggeligt genskabte nuancer, er blevet fuldt skulptureret og malet for fans at nyde.

For at øge hendes tiltrækningskraft er inklusion af en massiv højttaler, med dele, der er smart udformet af klart materiale til problemfrit at inkorporere valgfri LED-lys (sælges separat), hvilket giver den en cool, selvlysende kvalitet.

Præcisionshåndværket strækker sig til hendes megafonmikrofon – ikke kun i dens forviklinger, men også i at fange de unikke farveovergange, der ligner skærmtoner.

Udkommer juli 2024.

1/7 skala figur. 20cm høj.

Lavet af DesignCOCO.

Koster 1395kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Hatsune Miku Magical Mirai 2023 Ver.
Art by LAM © Crypton Future Media, INC. www.piapro.net

Hatsune Miku Happy 16th Birthday Ver.

Velsignelser til alle skabere.

Fra “Character Vocal Series 01: Hatsune Miku” kommer en Nendoroid af Hatsune Miku baseret på hendes 16-års fødselsdagsillustration skabt af Rella! “Wing of Form” og “Wing of Sound” skabt med temaet “Wings of Creation” er blevet trofast fanget i figurform med yderligere arrangement til et 3D-medium. Hendes håbefulde udtryk ser op på himlen er også fuldt af charme, så sørg for at se nærmere fra alle vinkler!

Udkommer oktober 2024.

1/7 skala figur. 31cm høj.

Lavet af Good Smile Company.

Koster 1381kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Hatsune Miku Happy 16th Birthday Ver.
Art by Rella © Crypton Future Media, INC. www.piapro.net