Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Peter Grill and the Philosopher’s Time promo videoer og info

En ny promo-video (den nederste) er nu blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for anime adaptionen af ​​mangaen Peter Grill and the Philosopher’s Time (Peter Grill to Kenja no Jikan) af Daisuke Hiyama. Det blev også annonceret, at der vil være to versioner: “Normal”, der begynder den 10 juli, og “Great Philosopher”, der begynder den 16. juli.

Tatsumi instrurerer serien hos Wolfsbane studiet. Nora Mōri tager sig af manuskriptene, mens Rui Ishige bidrager med karakter designs. Stemmeskuespilleren Yui Ninomiya, der lægger stemme til karakteren Luvelia, synger åbningen “Tsuranuite Yūtsu”, mens Hilcrhyme vil bidrage med den afsluttende sang “Yoridokoro”.

Beskrivelse

Peter Grill er kendt i hele landet som verdens stærkeste. Mens han har en kæreste ved navn Luvilia, som han har svoret at tilbringe resten af sit liv samme med, tror Luvilia stadig, at babyer bliver bragt af storke, og i de to år, siden deres forhold blev indledt, er Peter og Luvilia ikke kommet videre end at holde hænder. I mellemtiden begærer forskellige andre kvinder, såsom to ogre tvillinger og en elver ham, så de kan føde stærke børn. Peter er nødt til at undgå enhver form for fristelse og planer, alt sammen med skyldfølelse over for Luvilia.

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X