Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Peter Grill and the Philosopher’s Time promo videoer og info

Peter Grill and the Philosopher’s Time promo videoer og info

En ny promo-video (den nederste) er nu blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for anime adaptionen af ​​mangaen Peter Grill and the Philosopher’s Time (Peter Grill to Kenja no Jikan) af Daisuke Hiyama. Det blev også annonceret, at der vil være to versioner: “Normal”, der begynder den 10 juli, og “Great Philosopher”, der begynder den 16. juli.

https://youtu.be/g0YFdxOvcxk

Tatsumi instrurerer serien hos Wolfsbane studiet. Nora Mōri tager sig af manuskriptene, mens Rui Ishige bidrager med karakter designs. Stemmeskuespilleren Yui Ninomiya, der lægger stemme til karakteren Luvelia, synger åbningen “Tsuranuite Yūtsu”, mens Hilcrhyme vil bidrage med den afsluttende sang “Yoridokoro”.

https://youtu.be/YVxoC0pLhH4

Beskrivelse

Peter Grill er kendt i hele landet som verdens stærkeste. Mens han har en kæreste ved navn Luvilia, som han har svoret at tilbringe resten af sit liv samme med, tror Luvilia stadig, at babyer bliver bragt af storke, og i de to år, siden deres forhold blev indledt, er Peter og Luvilia ikke kommet videre end at holde hænder. I mellemtiden begærer forskellige andre kvinder, såsom to ogre tvillinger og en elver ham, så de kan føde stærke børn. Peter er nødt til at undgå enhver form for fristelse og planer, alt sammen med skyldfølelse over for Luvilia.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...