Aniplex Mobile har lagt den første trailer for deres kommende puzzle rollespil mobil spil Kaden Shoujo (Consumer Electronics Girl) op.

Spillets mål er at hjælpe Edison (den gamle mand i traileren, gad vide om han hedder Thomas?) og hans søde elektronik piger bekæmpe en ond leder af et kraftværk, der vil overtage verden. For at slå ham skal spilleren spille et puzzle spil hvor man skal få elementer til at passe sammen ligesom GungHos enormt populære Puzzle & Dragons.

Kaden Shoujo udkommer til iOS (version 6.0+) og Android (version 4.0+) dette forår. Spillet bliver gratis at spille med mulighed for  in-app køb.

Spillet ser noget typisk og ensformigt ud, omend pigerne i det mindste er lidt sjove med at man kan genkende den elektronik de er bygget på – toaster pigen har godt nok mange toasters klisteret på sig!
Selvom spillet ser ud til at være ret typisk er traileren dog ret sjov med den spøjst blanding af en ældre vestligt udseende mand og hyperaktiv stemmeføring, kan håbe spillet rammer humoren lidt.

Officiel hjemmeside http://www.kadenshojo.com/

Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,