Henkei Shōjos 3 transformerende pige  er en lingerie robotDLEs ret unikke transformerende Henkei Shōjo anime kortfilm fortsætter med hvert afsnit at overgå det før, og episode tres Itsuki er ingen undtagelse. Hidtil har episoderne introduceret Rin (et jetfly) og Haru (en sportsvogn), men Itsuki tager fanservicevinklen. Den sky skolepige er i et svagt oplyst rum med formodentlig sin kæreste, der fokuserer på hende med et videokamera. I det øjeblik gør Itsuki sig klar til kamp med sine “Rolling Cutter” bh-skåle.

Der vil blive introduceret to nye personer mere, så du kan se frem til endnu mere skøre transformationer. Den fjerde kommer denne måned og den femte og sidste til august.

Henkei Shoujo transformerende pigerProjektets koncept er “Hvad ville du gøre, hvis en pige i nærheden pludselig forvandlede sig?” De kvindelige personer gennemgår fuldstændige transformationer.

Den officielle hjemmeside indeholder en 360° -funktion, der gør det muligt for fans at se de transformerede piger fra enhver vinkel.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,