Dropout Idol Fruit Tart trailer og info

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Sou Hamayumibas Dropout Idol Fruit Tart (Ochikobore Fruit Tart) manga begyndte at streame en ny salgsfremmende video. Videoen afslører og forhåndsviser anime seriens åbnings og afslutnings temasange, og afslører også animens premiedato den 12. oktober.

Kilde

Iwa-Kakeru! -Sport Climbing Girls- anime info

Asahi Broadcasting (ABC) annoncerede at det vil lancere en ny anime-blok om natten kaldet ”ANiMAZiNG!!!” på deres netværk af tilknyttede virksomheder i hele Japan den 3. oktober. Blokkens første titel er Iwa-Kakeru! -Sport Climbing Girls- TV anime serien. Blokken viseslørdag aften kl. 02:00 (reelt søndag morgen).

Iwa-Kakeru! -Sport Climbing Girls- anime info

Derudover har det officielle websted for Iwa-Kakeru! -Sports Climbing Girls- afsløret et nyt billede (ovenfor) og information om temasangene til anime serien.
Aina Suzuki udfører sangen “Motto Takaku” (Ever Higher) som hendes første åbningstema til en TV anime. Sangens CD-single udkommer den 18. november.
Sumire Uesaka, Yui Ishikawa, Aina Suzuki og Miyu Tomita udfører den afsluttende temasang “LET’S CLIMB ↑” som deres respektive karakterer under enhedsnavnet “Hanamiya Girls ‘High School Climbing Team .” Sangens cd-single udkommer den 25. november.

Kilde

Josee, the Tiger and the Fish anime film trailer og info

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på Seiko Tanabes novelle Josee, The Tiger and the Fish (Josee to Tora to Sakana-tachi) har meddelt at filmen får premiere den 25. december, forsinket fra den planlagte sommerpremiere på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).
Hjemmesiden afslørede også filmens vigtigste rollebesætning og temasang. Hjemmesiden begyndte at streame en trailer (herunder), hvor man får en forsmag på temasangen “Ao no Waltz” (Blue Waltz) af Eve.

Kilde

Looking for Magical Doremi film trailer og premiere dato

Toei begyndte at streame en ny trailer for Looking for Magical DoReMi (Majo Minarai o Sagashite), den splinternye anime-film, der mindes 20-årsdagen for Ojamajo Doremi mahou shoujo anime franchisen.

Traileren afslører filmens nye premieredato den 13. november. Toei og Toei Animation annoncerede i marts, at de udsatte premieren af filmen fra den 15. maj på grund af produktionsproblemer og senere planlagde den til efteråret.

Kilde

Noblesse anime trailer og info

Crunchyroll har afsløret den første trailer, rollebesætning, personale og oktoberpremiere for Crunchyroll Original-anime serien baseret på Jeho Son og Kwangsu Lees Noblesse manhwa.

Noblesse anime trailer og info

Kilder

Princess Connect! Re:Dive anime får anden sæson

“Princess Connect! Re: Dive 2.5 Shūnen Chokuzen Nama Hōsō!” livestream-præsentationen annoncerede at TV anime serien baseret på Cygames Princess Connect! Re: Dive smartphone-spillet får en anden sæson fra Cygames Pictures. Præsentationen afslørede et teaser billede (øverst i indlægget her) og video (herunder) for den nye sæson.

Kilde

Crunchyroll

Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town anime trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende TV-anime serie baseret på Toshio Satō og illustrator Nao Watanukis Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town (Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu You na Monogatari, eller “LasDan”) har udgivet endnu en trailer.

Videoen afslører, at anime er blevet forsinket fra oktober til januar 2021, og den forhåndsviser også stemmerne fra Satoshi Hino, M.A.O og andre rollebesætningsmedlemmer som deres karakterer for første gang.

Suppose a Kid From the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town anime trailer

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i: