Ifølge det japnske forlag Fujimi Shobo er der en anime adaptation af Sakyou Juns fantasy komedie light novel serie “Yusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shushoku wo Ketsui Shimashita”  (I, Who Didn’t Become a Hero, Reluctantly Decided to Find a Job / 勇者になれなかった俺はしぶしぶ就職を決意しました。) i produktion.

Yusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shushoku wo Ketsui Shimashita

Historien handler om top elevem Raul Chaser, der fulgte sin drøm om at blive en Helt ved at besejre dæmoner der strejfer om i deres verden. En eksisterende Helt besejrede dog Demon Lord’en og systemet til at bestemme ny helte blev afskaffet. Han kæmper for at finde et job, så Raul beslutter sig for en lille magisk element butik og accepterer en position som ekspedient. Men en dag besøger en ansøger til en deltidsjob butikken. Ansøgeren viser sig at være Phino Bloodstone — datteren til den faldne Demon Lord.

Kilde Fujimi Shobo
Kilde Moetron

Kategoriseret i: