Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime-miljø

Blandede nyheder 19 august 2020: Anime NYC, Godzilla forlystelsespark, mange gashapon, taske til meloner, Higurashi mobil spil

Første del af anime parken Nijigen no Moris Godzilla attraktion er midlertidigt åben

Fan-miljø

Anime NYC 2020 aflyst grundet COVID-19

Arrangørerne af Anime NYC Powered By Crunchyroll-connen har meddelt at dette års begivenhed er annulleret på grund af virkningerne af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Den næste con er planlagt til 19-21 november 2021. I meddelelsen bemærkedes, at “Anime NYC ser på at præsentere alternative og online programmer og begivenheder inden november 2021.”

Kilde

Anime NYC 2020 aflyst grundet COVID-19

Forlystelsespark

Første del af anime parken Nijigen no Moris Godzilla attraktion er midlertidigt åben

Nu åbner verdens første Godzilla museum. Det er en del af den nyeste attraktion ved Awaji-øens anime-park Nijigen no Mori, og dens fulde titel er “Godzilla Geigeki Sakusen ~ Kokuritsu Godzilla Awaji-shima Kenkyuu Center ~” eller “Godzilla Interception Operation Awaji ~ National Awaji Institute of Godzilla Disaster ~”.

Den fulde attraktion er ikke åben endnu, men det lyder som om det vil være en Godzilla-fans drøm. Det inkluderer en svævebane, hvor du kan deltage i en omhyggelig udforskning af en enorm, frossen Godzilla ved at flyve enten ind i munden og gennem dens krop eller rundt omkring den for at observere dens ydre. Der vil også være et skydespil, hvor du er nødt til at ødelægge cellerne, der fløj væk fra den frosne Godzillas krop for at forhindre dem i at genoplive, en informationsfilm på ti minutter om oprettelsen af Godzilla-attraktionen i Nijigen no Mori, et museum, en butik og mad med Godzilla-tema.

Kilde

Merchandise

Akihabara tog stationen har nu en væg med over 150 gashapon automater

Der kommet en ny væg på 150+ gashapon automater i Akihabara Station. “Butiken” hedder “Kenelestand” og er designet af Akira Mabuchi. , Væg til væg udvalget kan prale af en slank, sort facade med spredte oplyste firkanter, der fremhæver det aktuelle udvalg af legetøj. Det roterende udvalg, der er mere rettet mod voksne generelt og ikke kun anime fans, inkluderer finurligt legetøj som miniature designermøbler fra Tendo Mokko, miniature café-retter, miniature japanske køkkenredskaber samt dyreversioner af Manneken Pis, statuen af den nøgne urinerende dreng.

Kilde

Mode

Taske til melon lavet af luksus håndtaske mærket Tsuchiya Kaban

Forfriskende vandmeloner er en fast del af japansk sommer, og nu kan du købe en moderigtig taske dedikeret til at bære en sådan.

Taske til melon lavet af luksus håndtaske mærket Tsuchiya Kaban

Kilde

JapanToday

Spil

Higurashi mobil spil trailer

Higurashi: When They Cry franchisen får sit eget gacha-spil denne sommer i Japan. I en ny reklame video bliver stemmeskuespillerne for de nye karakterer afsløret. Videoen giver også en forsmag på temasangen “Frustration” udført af Ayane.

Spillet produceres med komplet samarbejde fra den originale skaber, Ryukishi07, med en helt ny historie skrevet af Kiichi Kanou og kampmusik komponeret af Motoi Sakuraba.

De nye rollebesætningsmedlemmer er (karakternavn først):

  • Kazuho Kimiyoshiki – Mayu Sagara
  • Miyuki Akasaka – Miyuki Sawashiro
  • Nao Ōtoritani – Rie Takahashi 

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Den ventede anden sæson af den populære isekai Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation begynder i starten af juli.