Job

Reklame for æstetiker uddannelse

Nippon Esthetic Association (AEA) er begyndt at udsende en to-minutters anime PV “Junenbun no Watashi he” (To 10 Years of Me) med den hensigt at vise essensen af ​​æstetikerens erhverv (minder om en kosmetolog men mere fokus på kunsten og intet helbreds-aspekt som kosmetolog-uddannelsen har med) for dem, der overvejer karriere efter endt uddannelse på high skole eller fagskole. En anerkendt illustrator loundraws FLAT STUDIO stod for anime-produktion.

Videoen viser appel og muligheder for æstetikers job gennem to pigers tiårige forhold. Reina Ueda (Kanao Tsuyuri i Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba) og Rie Takahashi (Megumin i KONOSUBA) har rollerne som henholdsvis Saki og Umi, der fortsætter med at bevæge sig mod deres egne drømme og fremtid.

Beskrivelse

Saki er en pige, der er usikker på sig selv. En dag fortæller hendes bedste ven Umi hende om sin drøm om at blive model. Saki spørger sig selv, hvad hendes drøm er, så vælger hun en karriere inden for skønhedsbranchen for at støtte Umi. Gennem årene følte Saki sin at hendes eksistens var ubetydelig, men hun støttede altid Umi. Om sommeren det tiende år realiserer Umi endelig sin drøm. Saki kan kun se hendes ryg, da hun går mod drømmen. Umi fortalte hende dog en tanke, som hun aldrig har forestillet sig. Det er en besked fra Umi, der er værd ti år af Sakis liv, “Nej, Saki, det er dig, der har ændret mig.”

Kilde

Crunchyroll

Bøger

Hanasaku Iroha får efterfølger bog serie, der foregår 7 år efter anime serien

P.A Works bog afdeling P.A. Books annonceredepå deres Twitter-konto, at anime-serien Hanasaku Iroha får 6 nye historier i bogform, der foregår 7 år efter afslutningen af anime-serien. Den første historie udkommer den 30. oktober digitalt i Japan, mens de andre 5 historier udkommer en gang om måneden derefter.

Hanasaku Iroha får efterfølger bog der foregår 7 år efter anime

Kilde

Crunchyroll

Mode

Demon Slayer boxer shorts

Hvis du vil vise din støtte til kampen mod dæmoner inderst inde kan du nu få Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba boxer shorts – til både mænd og kvinder i 6 forskellige mønstre.

Kilde

Crunchyroll

Spil

Fall Guys får Godzilla DLC

Multiplayer bean-’em-up spillet Fall Guys: Ultimate Knockout lader dig udsmykke din avatar som magiske væsner, videospilkarakterer og yndige dyr. I næste uge øges dette med Godzilla.

Fall Guys får Godzilla DLC

Kilde

Crunchyroll

Japansk esports turnering gav krabber som præmie

Ved årets Toyama Gamers Day i Japan var det kun passende, at præmierne til spillet Fight Crab i King Crab Tournament var krabber.

Ikke kun en krabbe, men i alt hundrede under hele turneringen.

Det var ikke kun fordi turneringen var for Fight Crab, men også fordi Toyama er berømt for havdyret. Dette er ikke bare krabber, der blev givet væk, men beni-zuwaigani (rød snekrabbe), en lokal delikatesse. De er også dyre, en enkelt rød snekrabbe har en pris af omkring 3.000 yen (180kr).

At give væk krabber væk var også en måde at undgå Japans rodede regler for esportsgevinster, da der ikke må gives penge præmier for esport da det regnes som gambling, hvilket er ulovligt.

Kilde

Tagged i:

, , , ,