UNDER OVERFLADEN
Alt ser ud til at gå i stå, da en elektromagnetisk puls magnetiserer det urværk, planeten er afhængig af. Ikke kun planeten, men også robotterne er slået ud af sync. Den kraftfuldt byggede AnchoR er i stand til at vende tilbage til sig selv, men RyuZU forbliver ude af drift, mens Naoto og besætningen planlægger deres næste skridt.
I mellemtiden strækker Maries indflydelse vidt og bredt: fra regeringen, hvor en kollega samler information, til Kejserhuset, hvor en prinsesse venter på Maries hjælp. Midt i fortvivlelsen finder denne provisoriske familie tid til at have en dag ude i byen – og selvfølgelig med yndige forklædninger! Men kan Naoto virkelig holde AnchoR smilende, når han selv også er i fare…?!

Om bogen

Vi lægger ud med efterdønningerne af den store kamp i sidste bog og bogen handler om hvordan vores hovedpersoner kommer sig derover og samler kræfter (og RyuZu) til den videre færd.

Dette giver plads til mere indtryk af verdenen igen, vi ser hvordan Marie er en virtuos med en skruetrækker og hvordan Naoto er totalt overgearet i hans forsøg på at være far for lille Anchor. Det gør serien godt at vise mere om verdenen, medens action scenerne i de sidste bind var velkomponerede er det spændende for mig den underlige verdens teknik som vi dog fortsat kun skraber overfalden af og deres brug af tandhjul er reelt magi uden at de vil indrømme det.

Læs om bog et, to, tre, fire. fem eller den fulde anmeldelse af serien for at se tanker om resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,