Fruits Basket The Final bekræftet til april

Den officielle hjemmeside for den nye Fruits Basket anime afslørede fredag, at anime seriens sidste sæson med titlen Fruits Basket The FInal, får premiere til april. Webstedet afslørede også et nyt billede. Teksten nedenstående billede lyder: “Efterlad mig ikke.”

Fruits Basket The Final bekræftet til april

Kilde

Japan Academy Film Prize nominerede anime film

Trods nedlukning og andet kom der gode anime film i 2020, så det er fem interessante titler The Japan Academy Film Prize Association har valgt til deres 44ende nominering.

Kilde

Megalobox 2: Nomad sequel teaser trailer

TMS Entertainment afslørede en ny teaser trailer til Megalobox anime efterfølgeren torsdag. Traileren afslører anime seriens titel som Megalobox 2: Nomad og afslører anime seriens tilbagevendende rollebesætning, personale og april TV premiere på Tokyo MX og BS11.

Trailer

Beskrivelse

I sidste ende var “Gearless” Joe den, der regerede som mester i Megalonia, en første Megalobox-turnering nogensinde. Fans overalt blev fascineret af Joes meteoriske opstigning, der sprang ud fra den dybeste underjordiske ring til toppen på kun tre måneder og uden brug af udstyr. Syv år senere kæmpede “Gearless” Joe igen i underjordiske kampe. Dækket af ar og endnu en gang iført sit udstyr, men nu kun kendt som Nomad…

Megalobox 2: Nomad sequel teaser trailer

Kilde

Shinka no Mi dyre isekai light novels laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Futabashas Monster Bunko light novel label meddelte torsdag, at Miku og U35s Shinka no Mi ~Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei~ (The Fruit of Evolution ~Before I Knew It, My Life Had It Made~ / The Evolution Fruit: Conquering Life Unknowingly) light novel serie bliver lavet til en TV anime serie. Forlaget vil meddele flere detaljer på et senere tidspunkt.

Shinka no Mi dyre isekai light novels laves til anime

Beskrivelse

“Seiichi Hiiragi er en grim, afskyelig, beskidt, ildelugtende tyksak” – det er de fornærmelser, der slynges mod ham den ene dag efter den anden om hans udseende. Sådan var Seiichis elendige skoleliv.

En dag annoncerede en stemme, der hævdede at være en Gud, over skolens højtaler system at de skulle forberede sig på at blive transporteret til en anden verden. Hele skolen inklusive Seiichi blev sendt til en fantasi verden med spillignende elementer som niveauer, statistik og færdigheder. Gud havde dog stadig forberedelser til at gennemføre overførslen og ville sende dem over så snart helte hidkalde ritualet, var klar. Klasserne dannede alle grupper for at vente på overførslen, men Seiichi alene blev udelukket og blev derfor kaldt til et andet område.

Seiichi befinder sig alene og kontaktes af en gorilla, der i stedet for at angribe ham frier til ham. I det øjeblik, at tænker Seiichi at “en gorilla er vel også er fint nok,” finder de Evolutionens frugt, og da de spiser den, ændres deres liv pludselig igen.

Eenne historie følger Seiichi fra at blive mobbet af sine klassekammerater, afvist som ledsager, til hans hårde arbejde, positive holdning og overleve i denne nye verden. Som et resultat bliver han en af ​​mestrene, før han ved af det.

Kilder

The Romcom Where The Childhood Friend Won’t Lose! anime kommer til april

The Romcom Where The Childhood Friend Won’t Lose anime adaptionen får premiere til april 2021. Studio Doga Kobo tager sig af produktionen.

Trailer

Beskrivelse

Sueharu Maru er en sytten-årig high school-dreng, der aldrig har haft en kæreste. Han bor ved siden af sin barndomsven Kuroha Shida, en lille og sød onee-san type pige med en udadvendt karakter. En dag tilstår Kuroha Sueharu sin kærlighed til ham, men han afviser hende; Sueharu har kun øjne for sin første kærlighed, Shirokusa Kachi, der er et smukt idol og en prisvindende forfatter på skolen. Shirokusa er ligeglad med alle drenge i skolen udover Sueharu, hvilket får Sueharu til at tro, at han måske har en chance. Da Sueharu beslutter at tilstå sine følelser, bliver han ødelagt over at finde ud af, at Shirokusa allerede har en kæreste. Kuroha nærmer sig Sueharu og tilbyder at hjælpe ham med at hævne sig på Shirokusa og hendes kæreste.

Kilde

Kategoriseret i: